OM


Cornelia heter jag. Den här bloggen handlar om mej, en människa mitt i livet som bor ungefär mitt i landet. Ännu mer mitt i landet har vi, sambon Sture och jag, ett hus till. Där bor vi emellanåt.

Jag jobbar lite lagom och då tituleras jag "boendehandledare". Låter fint och är det också, jag gör vardagen lite enklare för funktionshindrade unga vuxna. Ett härligt jobb är det. Men det finns mycket annat i livet som jag gärna vill ha tid och ork för också, så därför lägger jag inte all min tid på just det.

När jag är ledig är jag gärna utomhus, i skogen eller i eller vid något vatten. Alldeles väldigt gärna tillsammans med någon hund. Flera fyrbenta kamrater har jag haft genom åren och alla har de lämnat tydliga tassavtryck i mitt hjärta. Tiden hjälper oss igenom sorg och saknad, men fortfarande ligger tårarna på lur när jag tänker på min Ida, som är upphovet till namnet "Raggsocka" - en raggig vän i vått och torrt, genom svåra tider och under många år. Hon lämnade oss dagen före sin 12-årsdag, i april 2014.


Är jag inte ute så sitter jag inne med näsan i mina papper. Scrapbooking, korttillverkning och allehanda papperspyssel är ett annat stort intresse. Jag gillar också att fotografera och kameran är en ständig följeslagare.

De senaste åren har jag börjat röra på mej lite mer än bara hundpromenader. Det blir en del cykling, simning, vattengympa och till och med något som man med väldigt god vilja kan kalla jogging (men oftast låter det bättre med "skumping" för det är det jag gör... skumpar omkring litegrann i skogen *S*).

Någon gång då och då reser vi till sydligare nejder, solar och badar och har det gott. Annars trivs vi alldeles förträffligt på hemmaplan också.


Det jag skriver om här på min sida är det lilla i vardagen och jag försöker hålla en positiv ton. Den som är ute efter stora Sanningar, kontroversiella Åsikter eller Debatt vänder sej med fördel någon annanstans.

1 kommentar:

 1. Kære Cornelia.
  Jeg har en lille butik i Danmark som sælger raggsockar och ullsockar.
  Jeg mangler et godt domæne i Sverige, som jeg kan se at du ejer. Kunne du være interresseret i at afgive domænet: raggsocka.se mod en lille kompensation af en lækker norsk stickad tröja och nogle lækre varme raggsockar?
  Med venlig hilsen

  Kim Madsen
  Danmark
  +45-23451102
  mail: kimmy@charm.dk

  SvaraRadera